Choose Your Country:Preţ: €1.00 + TVA
Asistenţă: 0767614826 | support@boosting.ro
Mobile Payment by fortumo.com

SMS: TXT BOOSTING IP:PORT number: 1261
Price: €1.00 + VAT
Support: 0767614826 | support@boosting.ro
Mobile Payment by fortumo.com

SMS: TXT BOOSTING IP:PORT number: 1261

Înscrie-ţi serverul în listă

Adaugă IP:PORT în căsuţa de mai jos:

* 1.4 EUR (TVA inclus) - Plata prin PayPal!

Cum funcţionează?

Cum functioneaza


Administrativ - 12 Februarie 2013:


Boosting-ul nostru este deschis oficial, acesta va accepta un numar maxim de 20 sloturi pe timp de zi si un numar maxim de 10 sloturi pe timp de noapte.

Va rula in acest sistem pana finalizam lucrarile la boosting-ul saptamanal care va accepta 5 sloturi maxim. Dupa deschiderea acestuia se vor mai adauga inca 5 sloturi in boosting-ul normal pe timp de zi (25 normal + 5 saptamanal), iar pe timp de noapte se vor mi adauga inca 2 sloturi (12 normal + 5 saptamanal).

In acest fel serverele adaugate in boost nu vor duce lipsa de jucatori nici ziua nici noaptea, va invitam sa incercati boostingul nostru!Instructiuni de utilizare:Plata prin PayPal - PayPal.com

Adauga IP:PORT al serverului pe care doresti sa il boostezi, apasa butonul Pay with PayPal, efectueaza plata, apoi vei vedea ca serverul tau a fost adaugat in lista serverelor boostate. Sistemele Boosting.Ro isi fac update odata la 5 minute, deci nu va speriati in cazul in care imediat dupa plata nu intra jucatori, asteptati 5 minute.


Plata prin SMS - Powered by Fortumo.com

Plata prin SMS a fost implementata, serviciul este oferit de Fortumo.com si este extrem de usor de folosit.

Pentru a boosta un server prin SMS va rugam sa cititi instructiunile din prima parte a website-ului (partea stanga, sub header), va alegeti tara din care doriti sa trimiteti SMS-ul iar instructiunile se vor genera automat. Pe urma trimiteti SMS cu textul cheie (difera pentru fiecare tara, deci mare atentie!) - TXT BOOSTING (Romania), urmat de IP:PORT.


Exemplu: TXT BOOSTING 11.222.333.44:27015, dupa ce a-ti trimis SMS-ul veti primi un mesaj de confirmare:

Server 11.222.333.44:27015 was added to our boosting list. Thank you!

In cazul in care trimiteti un SMS iar serverul dumneavoastra nu apare in lista serverelor boostate va rugam sa ne contactati prin mail sau pe forum pentru a va boosta manual serverul!

NU RASPUNDEM SI NICI NU SUNTEM RASPUNZATORI PENTRU MESAJELE TRIMISE GRESIT DE CATRE DUMNEAVOASTRA!

Recomandari pentru un efect cat mai puternic:

Pentru a atrage cat mai multi jucatori pe serverul dumneavoastra si pentru ca boostul sa se simta mai puternic pe server, recomandam:

1. Rezolvarea tuturor erorilor serverului, optimizarea acestuia - dezactivare plugin-uri nefolositoare, mentineti serverul cat mai clasic.

2. Dezactivarea plugin-urilor de tip: HPK, COUNTRY KICKER, GAME / LOADING MENU, s.a.m.d, dezactivati orice plugin care impiedica sau incetineste conectarea jucatorilor la server.

3. Atentie mare la ce plugin-uri, harti sau orice alte resurse instalati pe server, majoritatea acestora de pe internet sunt pline de erori si bug-uri, inainte sa instalezi oficial un plugin sau orice altceva, testeaza si vezi daca functioneaza corect si fara erori.


Intrebari Frecvente:

Cat timp am serverul boostat?

Este permisa boostarea unui server redirect?

Este permisa boostarea unui server de mai multe ori?

Timp raspuns (delay) PayPal si serverul web Boosting.Ro?

Timp raspuns (delay) Fortumo (plata SMS) si serverul web Boosting.Ro?

Raspunsurile la aceste intrebari sunt AICI!


Listă servere Counter-Strike: 1.6 boostate

1

89.40.233.230:27015

366 zile, 21 ore, 32 minute, 49 secunde

2

89.40.233.231:27015

366 zile, 21 ore, 32 minute, 58 secunde

Reclama ta aici - support@boosting.ro Reclama platita - HostServere.Ro
Aducem la cunostinta faptul ca Boosting.ro nu are nici o legatura cu aceste servicii externe. Promovarea acestora se face conta cost!